Milwaukee 48899266 Burghiu

Milwaukee 48899266 Burghiu

de la 1 068,82 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Milwaukee Set burghie in trepte SHOCKWAVE Impact Duty (3 buc) (48899266)

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 299 lei!

1 068,82 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
constructii-mag.ro
 

Milwaukee Set burghie in trepte SHOCKWAVE Impact Duty (3 buc) (48899266)

1 068,82 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
bricolaj-mag.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 068,82 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Milwaukee: Milwaukee Burghiu

Bosch Robust Line CYL-9 2607010543 Burghiu de la 112,00 RON Bosch Robust Line CYL-9 2607010543 Milwaukee 48899301 Burghiu de la 193,51 RON Milwaukee 48899301 Milwaukee 4932352130 Burghiu de la 28,39 RON Milwaukee 4932352130 Milwaukee 4932363715 Burghiu de la 32,11 RON Milwaukee 4932363715
Descrierea produsului
  • Avantajele burghielor in trepte comparativ cu burghiele traditionale:-Un singur burghiu pentr efectuarea de gauri de diferite dimensiuni - Faceti mai multe transportati mai putin! - Cea mai buna obtiune pentru largirea gaurilor existente. - Mai durabil decat burghiele elicoidale, centrul dur rezista ruperii. - Mai multa precizie si mai putin joc, varful porneste la contact. - Gauri curate, fara bavuri, necesitand mai putina alezare. - Gaureste plastic, fara a-l despica sau fisura.
  • Burghiele in trepte sunt ideale pentru aplicatii de gaurire in urmatoarele materiale:- table , profiluri si tevi din metale feroase sau neferoase. - Cupru, bronz si aluminu. - Otel inoxidabil. - Plastic. -grosimea maxima a materialului 4 mm. - Pentru a asigura cea mai buna durata de exploatare recomandam folosirea unui lichid de racire.
  • Marcaje cu laser ale dimensiunilor pentru cea mai buna vizibilitate de durata.
  • Fiecare treapta este ascutita in relief pentru a gauri si debavura in mod automat.
  • Tija de prindere cu 3 supafete plate pentru a preveni alunecarea burghiului in trepte in mandrina si pentru a asigura transmitera maxima a cuplului.
  • Domenii de utilizare:- Lucrari lectrice: gaurire in panouri si cabinete pentru montarea de presetupe, cabluri. - Lucrari de instalatii sanitare/ HVAC: guri de acces pentru conducte si instalatii. - Lucrari in metalurgie/ fabricare: diverse dimensiuni si extinderi de gauri. -Industria auto: gauri pentru instalarea de cabluri ( telefoane mobile, antene, redirectionare de cabluri electrice). -Lucrari de intretinere si reparatii: diverse aplicatii, dimensiuni si extinderi de gauri
  • Punctare - Gaurire - Debavurare - Toate intr-o singura actiune
  • Varf Rapid Strike - lovire rapida - pentru o mai buna centrare - mai putina alunecare si gaurire fara a fi nevoie de punctarea sau pregaurirea materialului.
  • Geometrie speciala a varfului si a treptelor pentru o performanta fara blocare - un risc mai redus de blocare a burghiului atunci cand este utilizat pe masini cu acumulator cu turatie mare si de asemenea impiedica deformarea materialului care este gaurit.
  • Geometrie optimizata cu 2 caneluri cu muchii taietoare ascutite pentru o taiere de 2 x mai rapida si mai neteda.
  • Fabricat din otel special conceput cu un strat de oxid negru pentru o durata de exploatare de 4 x mai mare.
  • Optimizat pentru utilizarea cu masini de gaurit cu acumulator cu turatii mari.


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.