RUKO 200200 Burghiu

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Ruko Burghiu pentru metal cu coada redusa 20mm, Ruko (200200)

67,72 RON
+ 23,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
bricolaj-mag.ro
 

Ruko Burghiu metal coada redusa Ruko DIN 338 tip N, Ø 20 mm (200200)

Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 299 lei!

87,88 RON
+ 23,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
constructii-mag.ro

Mai multe oferte

 

RUKO Burghiu metal coada redusa Ø20 mm DIN 338 HSS-R (RK.200200)

74,73 RON
+ 50,00 RON costul livrarii
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
utilajexpert.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 67,72 RON

Descrierea produsului
Burghiu metal cu coada redusa DIN 338 HSS-R, un accesoriu esential pentru orice operatiune de gaurire. Cu diametre mai mari de gaurire si compatibilitate cu toate mandrinele cu prindere de pana la 13,0 mm, acest burghiu este ideal pentru orice proiect de bricolaj sau constructii.
Eficienta si Putere in Gaurire
Fie ca lucrati la un proiect de bricolaj sau la o sarcina de constructie de nivel industrial, burghiul DIN 338 HSS-R va ofera eficienta si putere incredibile in gaurire. Acest instrument remarcabil este rezultatul expertizei tehnice si inovatiei, avand in vedere ca este fabricat din otel rapid de inalta performanta - o alegere excelenta pentru a face fata provocarilor complexe de gaurire.
Se distinge prin faptul ca este rulat si tratat termic, un proces meticulos care creste considerabil rezistenta sa. Tratamentul termic nu numai ca imbunatateste durabilitatea burghiului, dar imbogateste si performanta acestuia intr-o varietate de aplicatii de gaurire. Acesta aduce cu sine avantajul de a putea rezista la conditii de lucru extreme, promovand o durata mai lunga de viata a burghiului.
Gaurire Precisa in Diverse Materiale
Fabricat din otel rapid de inalta performanta, acest instrument extraordinar este gandit pentru a se adapta si a livra rezultate remarcabile intr-o gama larga de materiale prelucrate.
Una dintre caracteristicile de top ale burghiului DIN 338 HSS-R este capacitatea sa de a gauri materiale cu o rezistenta de pana la 900 N/mm2. Acesta este o dovada clara a puterii si flexibilitatii sale, permitandu-va sa abordati materiale de inalta rezistenta cu incredere si precizie. Fie ca lucrati cu otel, aliaje grele sau alte materiale robuste, acest burghiu este capabil sa faca fata provocarii.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.